Login e-shop

Ruitreparatie kunt u vanaf nu makkeliijk zelf met Innotec!

Het Windshield Repair System is een set gereedschappen en chemische producten die speciaal ontwikkeld zijn om op een efficiënte en zeer professionele manier steenslagschade en sterretjes in gelaagde voorruiten te repareren.

Steenslagschade en sterretjes in de gelaagde voorruit ontstaan door invloeden van buitenaf, doorgaans zijn opspattende steentjes de oorzaak. Deze belanden vaak via de wielen van de voorganger met hoge snelheid op de voorruit. Het resultaat is dat deze lelijke beschadigingen vaak zeer hinderlijk zijn voor het zicht van chauffeur.

Het Windshield Repair System zorgt er in de meeste gevallen voor dat het sterretje in de voorruit niet zal doorscheuren en dat het zicht sterk verbetert. Het grote voordeel van het systeem is dat hierdoor een dure ruitvervanging voorkomen wordt. Met een kleine tijds- en materiaalinvestering wordt de beschadigde voorruit in een perfecte staat teruggebracht.

Het Windshield Repair System zit compleet verpakt in een duurzame aluminium koffer. Het systeem is zeer overzichtelijk en het is binnen alle afdelingen van het bedrijf inzetbaar.

Wilt u het Windshield Repair System bestellen? Dat kan via onze E-Shop!

De set bestaat uit de volgende producten: