Login E-Shop

Alles voor een ergonomische werkplek

In de hedendaagse kantooromgeving (en ook thuis) is ergonomisch werken niet meer weg te denken. Een goede ergonomische inrichting van de werkplek draagt bij aan het welzijn van medewerkers en verhoogt de productiviteit. Wij helpen je met een ergonomische werkplekinrichting, van advies tot producten. 

Lees meer

Bundeling van krachten

Würth Nederland B.V. en WE-POWER zijn een samenwerking aangegaan om bedrijven in de automotive-en bedrijfswagenbranche te ondersteunen bij het realiseren van de werkplaats voor duurzaam aangedreven auto’s. Met een uniek stappenplan worden klanten op weg geholpen naar een zorgeloos toekomstbestendig bedrijfsmodel. 

 

Lees meer

Maak kennis met Pascal Broeke

Maak kennis met Pascal Broeke, Teamleider Klantenservice bij Elgersma. Sinds 1997 is hij een vertrouwde stem voor veel van onze klanten. Maar wie is de persoon achter die stem en wat doet hij precies met zijn klantenserviceafdeling? Lees verder om daar achter te komen.

Lees meer
Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.