Login e-shop

Onze website is live!

Onze website is live! Met ons concept WE-POWER ondersteunen wij u bij alle benodigde aanpassingen in uw bedrijfsvoering rondom het veilig werken aan duurzame voertuigen. Wij kunnen u ondersteunen met analyses & advies, trainingen en een compleet assortiment. 

Lees meer

Elgersma distributeur Waxoyl

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Waxoyl AG de distributie van de volledige Waxoyl productlijn voor de afzet in Nederland en België aan Elgersma overgedragen.

Lees meer

Hoe vergroot je de Aftersales omzet bij de verkoop van bedrijfswagens?

Een bedrijfswagen is uitermate geschikt om extra aftersales producten bij te verkopen. In de praktijk is het voor een verkoper echter lastig om de juiste producten aan de klant aan te bieden, mede doordat er meerdere bronnen voor productinformatie zijn. Met ELSA heeft u mogelijkheid om alles in 1 systeem te plaatsen en zo makkelijker additionele producten te verkopen.

Lees meer

Bent u klaar voor de EV terugroepactie's?

Komende jaren komen er veel nieuwe hybride en EV modellen. Dit vraagt ook om een nieuwe inrichting van uw werkplaats. Gezien de diverse terugroepacties op dit moment kunt u veel EV's in uw werkplaats verwachten. Het is belangrijk om veilig te kunnen werken aan deze auto’s. Dit kan middels PBM's en de juiste gereedschappen. 

Lees meer