Login e-shop

De ideale offertetool voor multimerk dealers

Een bedrijfswagen is uitermate geschikt om extra aftersales producten bij te verkopen. Denkt u bijvoorbeeld aan wandbekleding, opbergsystemen en imperialen. In de praktijk is het voor een verkoper echter lastig om snel een juiste selectie te maken en offerte aan te bieden.

Lees meer

Elgersma distributeur Waxoyl

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Waxoyl AG de distributie van de volledige Waxoyl productlijn voor de afzet in Nederland en België aan Elgersma overgedragen.

Lees meer

Hoe vergroot je de Aftersales omzet bij de verkoop van bedrijfswagens?

Een bedrijfswagen is uitermate geschikt om extra aftersales producten bij te verkopen. In de praktijk is het voor een verkoper echter lastig om de juiste producten aan de klant aan te bieden, mede doordat er meerdere bronnen voor productinformatie zijn. Met ELSA heeft u mogelijkheid om alles in 1 systeem te plaatsen en zo makkelijker additionele producten te verkopen.

Lees meer

Verruiming vrije ruimte

Door de Coronacrisis is de werkkostenvergoeding dit jaar verhoogd van 1,2% naar 3%. Dit houdt in dat u als werkgever tot 3% van de eerste € 400.000,00 van de totale loonsom onbelast mag vergoeden aan uw werknemers. Concreet betekent dit dat u in 2020 tot maximaal € 12.000,00 onbelast beschikbaar kunt stellen aan uw werknemers in plaats van de eerder geldende € 4.800,00.

Lees meer