Login e-shop

Bundeling van krachten

Würth Nederland B.V. en WE-POWER zijn een samenwerking aangegaan om bedrijven in de automotive-en bedrijfswagenbranche te ondersteunen bij het realiseren van de werkplaats voor duurzaam aangedreven auto’s. Met een uniek stappenplan worden klanten op weg geholpen naar een zorgeloos toekomstbestendig bedrijfsmodel. 

 

Lees meer

Maak kennis met Pascal Broeke

Maak kennis met Pascal Broeke, Teamleider Klantenservice bij Elgersma. Sinds 1997 is hij een vertrouwde stem voor veel van onze klanten. Maar wie is de persoon achter die stem en wat doet hij precies met zijn klantenserviceafdeling? Lees verder om daar achter te komen.

Lees meer

Elgersma viert samenwerking met Aiways

Als nieuw automerk moet je voldoen aan een hoop wet- en regelgeving voordat je prachtige modellen de Nederlandse weg op mogen. Aiways heeft voor Elgersma gekozen als partner voor het produceren en registreren van kentekenplaten ten behoeve van de eerste afgifte.

Als dank voor de fijne samenwerking kreeg het team van Aiways onlangs een custom made kentekenplaat en een heerlijke taart overhandigd.

Lees meer
Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.