Login e-shop

Verruiming vrije ruimte

Door de Coronacrisis is de werkkostenvergoeding dit jaar verhoogd van 1,2% naar 3%. Dit houdt in dat u als werkgever tot 3% van de eerste € 400.000,00 van de totale loonsom onbelast mag vergoeden aan uw werknemers. Concreet betekent dit dat u in 2020 tot maximaal € 12.000,00 onbelast beschikbaar kunt stellen aan uw werknemers in plaats van de eerder geldende € 4.800,00.

Lees meer

Dé ultieme wasstraat beleving

Wasstraat producten waarmee u verzekerd bent van het hoogst haalbare resultaat in uw wasstraat. Royal Care van Cartec kenmerkt zich door een krachtige reiniging, extreem goede droogresultaten, een ongekend diepe glans en lange bescherming. De lijn is milieuvriendelijk, hoog geconcentreerd en heeft een aangename geur.

Lees meer

Explosieveiligheid in de kijker

De Inspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is bezig met controles op de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) bij auto- en truckbedrijven. Hieruit blijkt dat explosieveiligheid hierin een grote rol speelt. Dat levert vragen op. Aan de antwoorden wordt hard gewerkt. Elk bedrijf met personeel moet een RI&E veiligheidsdocument in huis hebben en dit actueel houden. 

Lees meer