Login e-shop

Elgersma nu ook distributeur Waxoyl in Luxemburg

Elgersma voert de distributie van de volledige Waxoyl productlijn in Nederland en België. Vanaf nu heeft het bedrijf ook de officiële distributie van Waxoyl AG gekregen voor Luxemburg. Een uitbreiding die perfect past binnen de huidige bedrijfsvoering van Elgersma.

Lees meer

E-Z UP tenten tijdens F1 Monaco

Bij de Formule 1 race in Monaco, waar tijdens de race regen werd verwacht, zijn de tenten van E-Z UP gebruikt! Door gebruik van deze tenten konden de F1 bolides droog blijven en de monteurs ongestoord hun werk doen. 

Lees meer

Primeur! Nieuwe Waxoyl commercial

Maak kennis met tweelingbroers Barry en Berry!
Deze toffe commercial is het startsein van een stevig campagne plan rondom het merk Waxoyl. Waxoyl biedt hoogtechnologische beschermingsconcepten voor voertuigen in de automotive en de industriële sector op basis van vakkennis uit Zwitserland.

Lees meer

ZEV Award: Top 5 autobedrijven bekend

Veiligheid in de werkplaats ten aanzien van de Zero Emission Vehicle, de ZEV. Dat is waar het bij de ZEV Safety Award om draait. Een initiatief van WE-POWER in samenwerking met haar partners Innovam, EDGe Mobility, Autoniveau en de BOVAG, waarbij ‘veilig werken aan de ZEV’ onder de aandacht wordt gebracht. Om de autobedrijven die het goed doen een podium te bieden, is deze award in het leven geroepen.

Lees meer