E-Shop


Maak gemakkelijk offertes voor jouw klanten

ELSA (Elgersma Sales Assitant) is een web-based applicatie voor het maken van offertes voor jouw klanten. Met de online configurator kan de verkoper de juiste accessoires voor de klant selecteren en direct in een offerte voor de klant verwerken.

Elgersma zorgt ervoor dat de accessoires in ELSA altijd up-to-date zijn met de meest recente modellen. Jij selecteert de juiste producten van je eigen leveranciers, voegt deze toe aan de offerte en kunt deze direct uitprinten of mailen naar de klant. Net zo makkelijk!

Van offerte tot levering

Indien gewenst, kan het je nog makkelijker gemaakt worden. Nadat de offerte in het DMS is verwerkt, kan de bestelling automatisch naar Elgersma worden verzonden. Wij dragen zorg voor de bestelling bij jouw leveranciers tegen jouw condities, bewaken de performance en verzorgen het betalingsverkeer. Je krijgt alle bestellingen gezamenlijk gefactureerd in een heldere specificatie.

ELSA biedt diverse voordelen voor jou als dealer, maar ook voor jouw leverancier! Van het verhogen van de omzet tot het besparen van tijd.  Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk ze hier in onze flyer.

Bekijk flyer

Verschillende rollen

ELSA is beschikbaar voor verschillende functies binnen het dealerbedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld inloggen als verkoper, maar ook als partsmanager. Een verkoper kan op die manier offertes aanmaken, inzien en bestellen, terwijl een partsmanager enkel de reeds gemaakte offertes kan inzien en omzetten naar een bestelling.

Bij interesse kunnen wij u een instructievideo laten zien, zowel voor de partsmanager als voor een verkoper. 

Ik wil graag meer weten over ELSA

Verhalen uit de praktijk

ELSA wordt door diverse dealerbedrijven gebruikt voor het maken en bestellen van offertes. De online configurator maakt het mogelijk om gemakkelijk de juiste accessoires te selecteren en deze vervolgens direct in een offerte voor de klant te verwerken. Dit biedt voordelen voor zowel de dealer zelf als voor de leveranciers die hun producten via het platform aanbieden.

Quote: ''De Act tool zorgt voor een efficiënte manier van werken voor zowel de bedrijfswagen dealer als de leverancier. Met de Nefkens groep heb ik daar positieve ervaringen mee!''

Bart van der Bruggen
Accountmanager (Brover Bedrijfswageninrichting)


Tevreden opdrachtgevers die reeds gebruik maken van ELSA:

Tevreden leveranciers die reeds gebruik maken van ELSA:


Wil je meer weten over het voordelen van ELSA? Wij vertellen je er graag meer over! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.