E-Shop

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers

Met onderstaande relaties zijn wij de afgelopen jaren een succesvolle samenwerking aangegaan. Voor deze relaties heeft Elgersma een dedicated E-Shop ontwikkeld. Hiervoor beheren wij de content, bieden marketingondersteuning, verzorgen het betalingsverkeer en verlenen diverse logistieke diensten zoals voorraadbeheer en fijndistributie. Voor een aantal klanten produceren wij tevens de 1e afgifte van kentekenplaten.

Een selectie van onze opdrachtgevers:

Referenties

Het contact met onze klanten vormt een belangrijk speerpunt. Wij willen er op meerdere fronten zijn voor onze klanten. Of het nu door een persoonlijk bezoek van onze Accountmanager is of door middel van goede online communicatie, daar waar onze klanten ons nodig hebben willen wij er voor ze zijn.

Bekijk hier de ervaringen van een aantal van onze klanten:

Printing on Demand, online drukwerk bestellen.

"Samen ontwikkelden we een schadehulpset."

De betrouwbaarheid en de prestaties van Elgersma zijn voor ons essentieel. Samen hebben we onze eigen schadehulpset ontwikkeld, met ons logo erop. Een ‘visitekaartje’ dat onze klanten krijgen bij de aflevering van hun nieuwe auto. Elgersma weet ons steeds weer te verrassen. Bekijk hier het gehele interview.

 

Printing on Demand, online drukwerk bestellen.

"De tijd die ik bespaar besteed ik aan mijn klanten."

Als ik iets nodig heb, wil ik snel kunnen schakelen. Geen eindeloze zoektocht, geen onzekerheid of je nu echt het juiste product hebt en geen twijfel over de juistheid en compleetheid van de informatie. Elgersma begrijpt dat als geen ander, ontzorgt en biedt optimale efficiency. Bekijk hier het gehele interview.


 

Printing on Demand, online drukwerk bestellen.

"Elgersma biedt ons efficiency en gemak."

Naast heldere productinformatie en de bruto- en nettoprijzen is het voor mij essentieel dat ik meteen kan zien of een artikel op voorraad is. In dat geval bestel ik online en weet ik dat het de volgende ochtend al om 8 uur via de nachtvracht geleverd wordt. Elgersma biedt ons dus efficiency en gemak. Bekijk hier het gehele interview.

 

"Ze zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier."

Elgersma is uitgegroeid tot een complete leverancierd van accessoires en aftersales. Ik bestel via de webshop van Elgersma met name de extra's om de auto van de klant helemaal op maat te leveren, maar ook zaken als autoverlichting, onderhoudsproducten, brochures en prijslijsten. Bekijk hier het gehele interview.

 

Printing on Demand, online drukwerk bestellen.

"Een snelle E-shop en net dat ene stapje extra in de persoonlijke service."

De nieuwe E-shop is voor ons ideaal: snel, duidelijk en eenvoudig in gebruik. Juist de combinatie van die E-shop en net dat stapje extra service zijn typerend voor Elgersma. Ze doen dus echt moeite voor je als klant. En dat gebeurt heel vriendelijke en professioneel. Niet voor niets werken we al jaren samen met Elgersma. Bekijk hier het gehele interview.

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.