Login e-shop

Over Elgersma

Elgersma is een serviceorganisatie in de mobiliteitsbranche met als doel haar klanten te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsvoering. De combinatie van een grossiersfunctie met E-fulfilment dienstverlening levert dé toegevoegde waarde waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Elgersma is al sinds 1921 actief in de automotive branche. Met meer dan 100 jaar kennis en ervaring zijn wij dé specialist.

Onze kernactiviteiten bestaan uit:

 

Kentekenplaten
Productie en registratie van kentekenplaten voor eerste toelating van voertuigen op de Nederlandse markt.

E-shop en E-fulfilment
Wij ontwikkelen en beheren uw website en E-shop van A tot Z!

Verdienmodellen
Wij bieden diverse concepten met interessante verdienmodellen.

Ondersteuning
Ondersteuning en ontzorging op meerdere fronten binnen uw organisatie.

Onderdeel van Emil Frey Nederland NV

Elgersma is onderdeel van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland NV is een van de grootste automotive Retail organisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 17 verschillende automerken. Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is mede door de overname van PGA uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.

Waarom kiezen voor Elgersma?

V       Betrouwbaar en solide bedrijf
V        Rijke historie sinds 1921
V       Expertise
V       One-stop-shop platform
V        Dedicated shop in look & feel van de klant
V        Dienstverlenend en ondersteunend
V        Uitgebreid assortiment
V        Vakkundige klantenservice

Een goede relatie met onze klanten staat in alles wat we doen centraal. Werken in de mobiliteitsbranche is vooral mensenwerk. Wij willen onze klanten niet alleen ontzorgen en van hoogwaardige producten en diensten voorzien. Ook streven we een langdurige samenwerking met onze klanten na gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Met een groot deel van onze klanten werken we al maar dan 30 jaar samen.

Lees hier meer over onze historie >>                                           Bekijk onze bedrijfsvideo >>

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.