Login e-shop

Over Elgersma

Elgersma ondersteunt en ontzorgt importeurs en dealers in het gehele aftersales proces.  De combinatie van een grossiersfunctie met E-fulfilment dienstverlening levert dé toegevoegde waarde waarmee wij ons onderscheiden in de Automotive branche. Elgersma is al sinds 1921 actief in de automotive branche. Met bijna 100 jaar kennis en ervaring zijn wij dé specialist.

Hieronder bekijkt u onze bedrijfsvideo:

 

 

 

 

 

Onderdeel van Emil Frey Nederland NV

Elgersma is onderdeel van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Groep. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is mede door de overname van PGA uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.

Waarom kiezen voor Elgersma?

V       Betrouwbaar en solide bedrijf
V       Rijke historie sinds 1921
      Expertise
V       One-stop-shop platform
V       Dedicated shop in look & feel van de klant
      Dienstverlenend en ondersteunend
      Uitgebreid assortiment
V       Vakkundige klantenservice

Een goede relatie met onze klanten staat in alles wat we doen centraal. Werken in de automotive branche is vooral mensenwerk. Wij willen onze klanten niet alleen ontzorgen en van hoogwaardige producten en diensten voorzien. Ook streven we een langdurige samenwerking met onze klanten na gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Met een groot deel van onze klanten werken we al maar dan 30 jaar samen.