Login e-shop

Over Elgersma

Elgersma ondersteunt en ontzorgt importeurs en dealers in het gehele aftersales proces.  De combinatie van een grossiersfunctie met E-fulfilment dienstverlening levert dé toegevoegde waarde waarmee wij ons onderscheiden in de Automotive branche. Elgersma is al sinds 1921 actief in de automotive branche. Met bijna 100 jaar kennis en ervaring zijn wij dé specialist.

Onderdeel van PGA Nederland BV

Elgersma is onderdeel van PGA Nederland. PGA Nederland is een overkoepelende holding van een groot aantal (dealer)retailbedrijven en een sterke speler binnen de autobranche. De holding vertegenwoordigt 9 verschillende automerken. Op 1 juni 2017 is de PGA Group SAS overgenomen door de Zwitserse Emil Frey Group, één van de grootste automotive concerns van Europa. PGA Nederland is een dochter van de Franse onderneming PGA Group SAS, met in totaal 317 dealerbedrijven in Frankrijk, Nederland, België en Polen.

Waarom kiezen voor Elgersma?

V       Betrouwbaar en solide bedrijf
      Rijke historie sinds 1921
      Expertise
      One-stop-shop platform
      Dedicated shop in look & feel van de klant
      Dienstverlenend en ondersteunend
      Uitgebreid assortiment
      Vakkundige klantenservice

Een goede relatie met onze klanten staat in alles wat we doen centraal. Werken in de automotive branche is vooral mensenwerk. Wij willen onze klanten niet alleen ontzorgen en van hoogwaardige producten en diensten voorzien. Ook streven we een langdurige samenwerking met onze klanten na gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Met een groot deel van onze klanten werken we al maar dan 30 jaar samen.

Bent u benieuwd wie er bij Elgersma werken?
Bekijk hier een overzicht van alle medewerkers.