Login E-Shop

Elgersma 

Elgersma is een serviceorganisatie in de mobiliteitsbranche met als doel haar klanten te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsvoering. De combinatie van een grossiersfunctie met E-fulfilment dienstverlening levert dé toegevoegde waarde waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Elgersma is al sinds 1921 actief in de mobiliteitsbranche. Zo zijn we met meer dan 100 jaar kennis en ervaring dé specialist. 

Als jouw toegewijde partner streven we ernaar om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren met een breed scala aan producten en diensten. Van kentekenplaten tot aan E-shop & E-fulfilment oplossingen, wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap. Onze focus ligt op het bieden van maatwerk, uitmuntende service en innovatieve oplossingen die je helpen je rendement te verhogen.

Als informeel bedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke relaties en staan het altijd open voor een gesprek om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen, met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

Neem contact met mij op

Onderdeel van Emil Frey Nederland

Elgersma maakt deel uit van Emil Frey Nederland NV. Emil Frey Nederland is een ambitieuze en groeiende organisatie met een rijke historie, die een belangrijke plaats inneemt in de Nederlandse autobranche. Als één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt Emil Frey in Nederland 25 verschillende automerken.

Naar Emil Frey website

Onze kernactiviteiten

Bekijk ons lustrum magazine 

Elgersma bestaat al meer dan 100 jaar. Voor ons 100-jarig jubileum hebben wij een speciaal lustrum magazine ontwikkeld. In dit magazine blikken we terug op onze rijke historie én staan wij stil bij ons veelzijdige aanbod aan producten en diensten. Er komen oud bestuurders aan het woord en ook diverse huidige klanten van Elgersma.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.