E-Shop

Maak je bedrijf gereed voor het werken aan duurzame voertuigen


Met het label WE-POWER bieden wij oplossingen die het mogelijk maken om goed en veilig te werken aan duurzame voertuigen. Dit geldt voor zowel elektrische voertuigen als waterstof aangedreven voertuigen. Bij WE-POWER staan innovatie, veiligheid en duurzaamheid centraal. Ons doel is om professionals in de automotive sector volledig uit te rusten met de kennis, vaardigheden en gereedschappen die nodig zijn om te excelleren in het werken met deze geavanceerde voertuigtechnologie.

Bekijk website

Onze diensten

WE-POWER biedt trainingen, gereedschappen en advies hoe om te gaan met de huidige regelgeving. We zorgen ervoor dat jouw team niet alleen klaar is voor vandaag, maar ook voorbereid is op de toekomst van mobiliteit.

Onze diensten omvatten:

Advies: Expertise in regelgeving en beste praktijken om je bedrijf te helpen navigeren door de complexiteit van de industrie met vertrouwen en compliance.

Trainingen: Praktijkgerichte cursussen die je personeel opleiden in de nieuwste technologieën en veiligheidsprotocollen voor het werken met elektrische en waterstofvoertuigen.

Gereedschappen: Hoogwaardige tools die speciaal zijn ontworpen voor het onderhouden en repareren van duurzame voertuigen.

Het unieke stappenplan van WE-POWER is speciaal ontworpen om bedrijven binnen de mobiliteitsbranche te ondersteunen in het werken met duurzame voertuigen. Het biedt een gestructureerde aanpak om niet alleen te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, maar ook om de kwaliteit en veiligheid binnen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Afgestemd op jouw situatie

Of je nu aan het begin staat van de overgang naar duurzame mobiliteit of al verder gevorderd bent, wij kijken naar jouw specifieke situatie. We zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt door de stappen af te stemmen op de behoeften van jouw bedrijf. Van het bieden van de juiste trainingen voor je medewerkers en de inrichting van je werkplaats tot aan de selectie van geschikte gereedschappen, wij begeleiden je bij elke stap.

Met het stappenplan van WE-POWER ben je verzekerd van een doeltreffende aanpak om veilig en efficiënt te werken aan duurzame voertuigen.

Neem contact op

Ben je klaar om jouw team naar een hoger niveau te tillen in de wereld van duurzame voertuigtechnologieën? Neem vandaag nog contact op met WE-POWER en plan een gratis adviesgesprek.

Neem contact op

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.