E-Shop

Onze historie

Elgersma, opgericht in 1921, heeft een rijke historie in de mobiliteitsbranche. Als onderdeel van Emil Frey Nederland NV, een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Group, heeft Elgersma zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de automotive sector. Het bedrijf combineert een eeuw van expertise in de automobielindustrie met moderne diensten zoals E-fulfilment en online retailoplossingen. Deze combinatie van traditionele waarden en innovatie heeft Elgersma een unieke positie in de markt gegeven en bijgedragen aan haar langdurige succes.

Tijdlijn


1921  /  Start van de winkel aan de Bilstraat 90 in Utrecht

1977  /  Overname door Gebr. Nefkens

1978  /  Start productie kentekenplaten voor Peugeot

2005 /  Start kentekenplatenproductie voor bromfietsen

2007 /  Introductie eerste E-Shop

2017 /  Emil Frey koopt PGA Group SAS

2021 /  Elgersma bestaat 100 jaar

2024 /  Emil Frey bestaat 100 jaar

Bekijk ons lustrum magazine 


Voor ons 100-jarig jubileum hebben wij een speciaal lustrum magazine  ontwikkeld. In dit magazine blikken we terug op onze rijke historie én staan wij stil bij ons veelzijdige aanbod aan producten en diensten. Er komen oud bestuurders aan het woord en ook diverse huidige klanten van Elgersma.

Met dit magazine kunnen we zowel onze bestaande klanten binnen de automotive als nieuwe klanten deel laten worden van ons unieke jubileum. Neem gerust een kijkje in ons heden en verleden!

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.