E-Shop

Elgersma is één van de grootste producten van kentekenplaten in Nederland


Ga direct naar:

Online portal    Luxe/witte kentekenplaten     Kentekenplaathouders     Veelgestelde vragen


Uitgifte kentekenplaten voor importeurs

Sinds de invoering van de GAIK (Gecontroleerde Afgifte en Inname Kentekenplaten) wetgeving in 2000 is het interessant voor importeurs om de productie en registratie van de kentekenplaten voor nieuw verkochte voertuigen voor hun dealers uit te besteden. Mede door de registratie-eisen en de snelheid van aflevering zijn wij de partner om de productie op een zo efficiënt mogelijke wijze uit te voeren.

Distributeur sinds 1978

Sinds 1978 is Elgersma producent van kentekenplaten voor importeurs en haar dealers. Vanuit de locatie in Vianen worden dagelijks voor 12 automerken de kentekenplaten geproduceerd. Wij voldoen aan de registratie-eisen van de RDW en melden alle kentekens online en volledig geautomatiseerd bij het RDW af. Daarnaast leveren we alle benodigde papieren voor de aflevering van de auto en tenaamstelling van het voertuig per kenteken mee in het pakket dat naar de dealer wordt verzonden. Eventueel worden documenten op verzoek van de importeur meegestuurd.

Zo voegen wij bij Fiat, Alfa Romeo en Jeep de boorddocumentatie, handleidingen en veiligheidstassen toe. Voor BMW verzorgen wij eveneens de uitgifte van servicepassen voor nieuwe en gebruikte auto's.

Elgersma produceert ook voor diverse bromfietsimporteurs de brom- en snorfiets kentekenplaten, vergezeld met het tenaamstellingsdocument.

Kentekenplaathouders

Elgersma levert zowel onbedrukte- als bedrukte kentekenplaathouders. Deze zijn in beide gevallen te bestellen in de dichte- en de click-variant.

Kentekenplaathouders

Luxe en witte kentekenplaten

Naast reguliere kentekenplaten biedt Elgersma ook de mogelijk om luxe en witte kentekenplaten te bestellen. Bij luxe kentekenplaten worden de letters opgelegd, waardoor de platen een extra luxe uitstraling krijgen.

Luxe/witte kentekenplaten


Bekijk meer over de productie van kentekenplaten in onze video:

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.