Login e-shop

Elgersma maakt het al 100 jaar
makkelijk voor ù

Wij willen graag samen met u stilstaan bij een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf: ons 100-jarige jubileum! Elgersma begon in 1921 als winkel in automaterialen en -onderdelen in Utrecht. De fysieke winkel is inmiddels ingeruild door tientallen E-shops, en we doen nog veel meer om het onze klanten makkelijk te maken. Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete E-fulfilment dienstverlener, die haar klanten op vele fronten ondersteunt.

We geven op diverse punten dit jaar aandacht aan ons lustrum. Na de kick-off in de zomer, breiden we in het najaar steeds meer uit met leuke ideeën en klantacties om u deelgenoot te maken van ons lustrum. Houdt de site dus tussentijds in de gaten voor meer info!


Profiteer van extra veel voordeel met onze lustrumacties: 
 

   

  


 

Bekijk ons lustrum magazine: 

Voor ons 100-jarig jubileum hebben wij een speciaal lustrum magazine  ontwikkeld. In dit magazine blikken we terug op onze
rijke historie én staan wij stil bij ons veelzijdige aanbod aan producten en diensten. Er komen oud bestuurders aan het woord en ook diverse huidige klanten van Elgersma.

Met dit magazine kunnen we zowel onze bestaande klanten binnen de automotive als nieuwe klanten deel laten worden van ons 
unieke jubileum. Neem gerust een kijkje in ons heden en verleden! 


 

 


 

 

 

 


Onze geschiedenis in beeld: