Login E-Shop

E-fulfilment partner

Elgersma ondersteunt, ontzorgt, ontwikkelt en verbetert delen van de after-sales activiteiten van importeurs, dealers en agentuurschappen.

Wilt u stappen zetten om uw klanten nog beter van dienst te zijn? Onze E-fulfilment service biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing.

E-fulfilment: hoe verloopt dat?

E-fulfilment omvat het volledige orderproces en de bijbehorende afhandeling, van het moment dat een klant een bestelling plaatst tot de levering van het product.

Wij ondersteunen en faciliteren u gedurende het gehele proces, inclusief:

  • Ondersteuning bij marketinginspanningen.
  • Beheer van betalingsverkeer.
  • Administratieve verwerking.
  • Warehousing: Met ons eigen magazijn en logistieke afdeling verzorgen we opslag, assemblage en levering binnen 24 uur.
  • Afhandeling van retourzendingen.
  • Helpdesk.

Van bestelling tot aflevering, wij nemen het voor onze rekening. Onze unieke E-fulfilment oplossingen zijn ontworpen om uw succes verder te vergroten. Samenwerking en het benutten van bestaande mogelijkheden versterken onze positie in deze samenwerking!

 


Wat onze klanten zeggen

"Nadat we besloten om onze klantenservice naar een hoger niveau te tillen, hebben we samengewerkt met Elgersma's E-fulfilment service. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat ze niet alleen begrepen wat we nodig hadden, maar ook over de expertise beschikten om het werkelijkheid te maken.

Hun geavanceerde opslagfaciliteit en logistieke afdeling heeft ervoor gezorgd dat onze producten snel en efficiënt worden afgeleverd.

Wat ons echt opviel, was hun aandacht voor detail en de zorg waarmee ze elke stap van het orderproces hebben behandeld. Zelfs het afhandelen van retourzendingen verliep moeiteloos.

Met Elgersma's E-fulfilment oplossingen hebben we onze bedrijfsefficiëntie aanzienlijk verbeterd. We kijken uit naar een voortdurende succesvolle samenwerking."

 
Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.