Login E-Shop

Distributie Waxoyl naar Elgersma

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Waxoyl AG de distributie van de volledige Waxoyl productlijn voor de afzet in Nederland en België aan Elgersma overgedragen.

Dat de distributie van Waxoyl bij Elgersma is gevallen, is eigenlijk een voordehand liggende keuze. Al jaren voeren wij succesvol de Waxoyl verzegelingsproducten. Een kwalitatief goede lijn producten voor de bescherming van de lak van de auto, waarmee zijn natuurlijke glans en waarde van het voertuig beter behouden blijft. “Door het aanbieden van de uitgebreide lijn Waxoyl producten, kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn en een completer assortiment aanbieden”, aldus Henri van Hout, directeur bij Elgersma.

Uitbreiding assortiment

Met de toevoeging van nieuwe producten bestaat het uitgebreide assortiment van Waxoyl producten inmiddels uit verzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud & reiniging,  anti-corrosie en interieurbescherming. Henri van Hout: “Door onze goede ervaringen met de producten van Waxoyl, zijn wij verheugd nu ook overige kwalitatieve producten van dit merk te leveren”. Producten die niet alleen worden gebruikt door automotive klanten, maar ook toegepast worden in andere branches”.

Website

Op waxoyl.nl treft u een volledig overzicht van de producten en concepten die wij bieden. Neem snel een kijkje!

Wilt u producten bestellen dan kan dat via uw bestaande account. Heeft u nog geen account, neem dan contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.