Login e-shop

Maak kennis met ELSA (Elgersma Sales Assistant)

ELSA is een web-based applicatie voor het maken van offertes voor uw klanten. Met de online configurator kan de verkoper de juiste accessoires voor de klant selecteren en direct in een offerte voor de klant verwerken.

Elgersma zorgt ervoor dat de accessoires in ELSA altijd up-to-date zijn met de meest recente modellen. U selecteert de juiste producten van uw eigen leveranciers, voegt deze toe aan de offerte en u kunt deze direct uitprinten of mailen naar de klant. Net zo makkelijk!


   Van offerte tot levering

   Indien gewenst, kan het u nog makkelijker gemaakt worden.    Nadat de offerte in uw DMS is verwerkt, kan de bestelling    automatisch naar Elgersma worden verzonden.

   Wij dragen zorg voor de bestelling bij uw leveranciers tegen    úw condities, bewaken de performance en verzorgen het    betalingsverkeer. U krijgt alle bestellingen gezamenlijk    gefactureerd in een heldere specificatie.


Voordelen voor de dealer:

Omzet verhogen
Toename van accessoire verkoop
en bedrijfswageninrichting

Kostenbesparing
Stappen uit het interne bestelproces worden
geautomatiseerd en/of overbodig

Gemak voor de verkoper
Alle relevante accessoires en correcte klantprijzen
in één overzicht

Klanttevredenheid
De overzichtelijke offertes worden samen
met de klant samengesteld

Wilt u meer te weten komen over ELSA en de mogelijkheden die er zijn? Wij maken graag een afspraak met u om u uitgebreid te informerenLaat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsnaam

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Privacy *