Login E-Shop

Succesverhalen uit de praktijk.

Onze klanten geloven net als wij in het belang van een oprechte en waardevolle verbinding tussen bedrijf en klant. Graag delen wij enkele succesverhalen en interviews met onze klanten om een beeld te geven van de mogelijkheden die wij bieden.

Printing on Demand

Voor Ford Nederland hebben wij Printing on Demand ingericht. Dit houdt in dat de dealers al hun prijslijsten online kunnen bestellen in de Ford E-Shop. Dit levert Ford Nederland aanzienlijke voordelen en besparingen op.

Bekijk case

Kentekenplaathouders

We leveren bedrukte kentekenplaathouders in de door u gewenste look & feel. Als u met enige regelmaat kentekenplaathouders bestelt, kunnen wij als extra service uw kentekenplaathouders voor u op voorraad houden. Auto Winkel in Woerden is een klant die van deze voordelen gebruikt maakt.

Bekijk case

Veiligheidstassen DS

Wij verzorgen de veiligheidstassen voor diverse automerken. Zo hebben voor het nieuwe merk DS, onderdeel van PSA Group, een hoogwaardige veiligheidstas ontwikkeld. Geheel naar wens van de klant en voorzien van unieke rode details en dealernaam.

Bekijk case

BMW & MINI Service Card

Naast de productie van kentekenplaten voor BMW en MINI, verzamelen wij alle relevante informatie voor de berijder en voegen deze toe bij de kentekenplaten. Zo printen wij de Service Cards van BMW en MINI, voorzien van de naam van de berijder, het kenteken, type auto en de noodgegevens.

Bekijk case
Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.