Login e-shop

Kentekenplaten

Elgersma is één van de grootste producenten van kentekenplaten in Nederland. 

Uitgifte kentekenplaten voor importeurs

Sinds de invoering van de GAIK (Gecontroleerde Afgifte en Inname Kentekenplaten) wetgeving in 2000 is het interessant voor importeurs om de productie en registratie van de kentekenplaten voor nieuw verkochte voertuigen voor hun dealers uit te besteden. Mede door de registratie eisen en snelheid van aflevering zijn wij de partner om de productie op een zo efficiënt mogelijke wijze uit te voeren.

Producent van kentekenplaten voor nieuwe verkochte voertuigen.Elgersma is één van de grootste producenten van kentekenplaten in Nederland.

Distributeur sinds 1978

Sinds 1978 is Elgersma producent van kentekenplaten voor importeurs en haar dealers. Vanuit de locatie in Vianen worden dagelijks voor 10 automerken de kentekenplaten geproduceerd. Wij voldoen aan de registratie eisen van de RDW en melden alle kentekens online en volledig geautomatiseerd bij het RDW af. Daarnaast leveren we alle benodigde papieren voor de aflevering van de auto en tenaamstelling van het voertuig per kenteken mee in het pakket dat naar de dealer wordt verzonden. Eventueel worden documenten op verzoek van de importeur meegestuurd. Zo voegen wij bij Fiat, Alfa Romeo en Jeep de boorddocumentatie, handleidingen en veiligheidstassen toe. Voor BMW verzorgen wij eveneens de uitgifte van servicepassen voor nieuwe en gebruikte auto's. Bekijk hier de case van BMW/MINI.

Tevens produceert Elgersma voor diverse bromfietsimporteurs de brom- en snorfietsen kentekenplaten, vergezeld met het tenaamstellingsdocument.

Offerteformulier kentekenplaathouders