Login e-shop

Kentekenplaten

Elgersma is één van de grootste producenten van kentekenplaten in Nederland

Uitgifte kentekenplaten voor importeurs

Sinds de invoering van de GAIK (Gecontroleerde Afgifte en Inname Kentekenplaten) wetgeving in 2000 is het interessant voor importeurs om de productie en registratie van de kentekenplaten voor nieuw verkochte voertuigen voor hun dealers uit te besteden. Mede door de registratie-eisen en de snelheid van aflevering zijn wij de partner om de productie op een zo efficiënt mogelijke wijze uit te voeren.

Benieuwd naar onze werkwijze?
Bekijk dan hier het gehele productieproces.

Distributeur sinds 1978

Sinds 1978 is Elgersma producent van kentekenplaten voor importeurs en haar dealers. Vanuit de locatie in Vianen worden dagelijks voor tien automerken de kentekenplaten geproduceerd. Wij voldoen aan de registratie-eisen van de RDW en melden alle kentekens online en volledig geautomatiseerd bij het RDW af. Daarnaast leveren we alle benodigde papieren voor de aflevering van de auto en tenaamstelling van het voertuig per kenteken mee in het pakket dat naar de dealer wordt verzonden. Eventueel worden documenten op verzoek van de importeur meegestuurd. Zo voegen wij bij Fiat, Alfa Romeo en Jeep de boorddocumentatie, handleidingen en veiligheidstassen toe. Voor BMW verzorgen wij eveneens de uitgifte van servicepassen voor nieuwe en gebruikte auto's. Klik hier om de case van BMW/MINI te bekijken.

Elgersma produceert ook voor diverse bromfietsimporteurs de brom- en snorfiets kentekenplaten, vergezelf met het tenaamstellingsdocument.

Luxe en witte kentekenplaten

Naast reguliere kentekenplaten biedt Elgersma ook de mogelijk om luxe en witte kentekenplaten te bestellen. Bij luxe kentekenplaten worden de letters opgelegd, waardoor de platen een extra luxe uitstraling krijgen.

 

 

Kentekenplaathouders

Elgersma levert zowel onbedrukte- als bedrukte kentekenplaathouders. Deze zijn in beide gevallen te bestellen in de dichte- en de click-variant.

 

 

 

 

 

 

Met het bedrukken van kentekenplaathouders wordt uw bedrijf op een simpele en effectieve manier gepromoot. Als u met regelmaat kentekenplaathouders bestelt, kan het daarnaast interessant zijn om gebruik te maken van onze dienst op het gebied van warehousing. Hierbij houden wij de kentekenplaathouders voor u op voorraad, zodat deze voor u altijd direct beschikbaar zijn. Klik hier om de case van Auto Winkel in Woerden te bekijken.