Login e-shop

Informatie over coronavirus

Algemene maatregelen Elgersma

Binnen Elgersma worden de richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd. Wij doen er alles aan om ons personeel, maar ook onze klanten, veilig en gezond te houden. Momenteel worden de volgende regels nageleefd:

  • Handen worden regelmatig gewassen en gedesinfecteerd.
  • Hoesten en niezen wordt gedaan aan de binnenkant van de ellenboog.
  • Er worden papieren zakdoekjes gebruikt, welke direct na gebruik worden weggegooid.
  • Er worden geen handen gegeven.
  • Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijft ons personeel thuis.
  • Indien mogelijk werkt ons personeel thuis. Mocht u op locatie in Vianen langskomen, dan zal de fysieke bezettingsgraad zodoende zeer beperkt zijn.
  • Er wordt te allen tijde een afstand van 1,5 meter tussen mensen bewaard.

Uiteraard willen wij u als klant zo optimaal mogelijk bedienen en daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Wel vragen wij u om rekening te houden met bovenstaande richtlijnen en hier begrip voor te hebben.

Kentekenplaten afhalen 

Kentekenplaten worden online besteld door importeurs, waarbij de opdrachtbestanden nog steeds direct door ons worden verwerkt. Indien dealers kentekenplaten willen afhalen, dan is dit altijd na 14:00 en in overleg mogelijk (mail naar kenteken@elgersma.nl). Ook bij het afhalen van kentekenplaten gelden eerdergenoemde richtlijnen: geen fysiek contact en minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en van ons personeel.

Corona producten 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij binnen onze E-shops een aparte productgroep ''Corona'' gecreëerd. Op die manier kunt u op een makkelijke en effectieve manier ons assortiment aan relevante producten bekijken en bestellen. In de betreffende groep is een verzameling te vinden van autohoezen, handzeep, beschermwanden, handschoenen, stickers, etc. Om direct naar het volledige assortiment te gaan, klikt u op onderstaande afbeelding.

Helaas hebben ook wij in sommige gevallen last van leveringsproblemen. U kunt daarom te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice om per product de actuele voorraad en/of levertijd te controleren.

Bezorgdiensten

Parts Express

Wij willen u bij deze mededelen dat Parts Express Machelen voor de nacht- en dagleveringen vanaf volgende week naar een leverfrequentie per 2 dagen overschakelt als gevolg van de significante daling van de volumes.

PostNL 

Wegens een enorme toename in het aanbod van pakketten in combinatie met een hoger ziekteverzuim, is PostNL genoodzaakt om het dagelijks afhalen van pakketten bij hun klanten aan te passen. Wij kunnen hierdoor niet met zekerheid zeggen dat pakketten elke dag bij ons worden opgehaald. Gevolg hiervan is dat u uw pakket mogelijk later ontvangt dan u van ons gewend bent.
 
Vanaf nu tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen de bezorgers om het contact tussen mensen te minimaliseren. PostNL vraagt de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekeningveld.

Leveranciers

Brover

Leverings- en montage afspraken gaan door zoals gepland. (uiteraard volgens richtlijnen RIVM: 1,5m afstand, regelmatig handen wassen, geen fysiek contact, geen onnodig lang praatje houden etc.

Brink

Het warehouse in Staphorst is tot en met vrijdag 3 april geopend. Voor dagorders in Nederland is levering binnen 24 uur nog steeds het streven. Helaas kunnen zij dit niet 100% garanderen, in het warehouse draait een kleinere bezetting en daarnaast zijn zij afhankelijk van de transportbedrijven. In de week van maandag 6 april tot en met Paasmaandag, 13 april is ons warehouse gesloten. Deze week kunnen er dan ook geen orders verwerkt worden.

Update leveranciers 

Leveranciers die vooralsnog geen extreme levertijden verwachten:

  • OSRAM
  • SONAX
  • MAD

Mocht dit veranderen, dan kunt u dit uiteraard terug lezen op deze pagina.

Bereikbaarheid

Natuurlijk staat onze klantenservice nog steeds voor u klaar! Tussen 08:30 en 17:00 uur zijn zij te bereiken op 030- 6091591 of verkoop@elgersma.nl.