Login e-shop

Elgersma distributeur Waxoyl

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Waxoyl AG de distributie van de volledige Waxoyl productlijn voor de afzet in Nederland en België aan Elgersma overgedragen.

Dat de distributie van Waxoyl bij Elgersma is gevallen, is eigenlijk een voordehand liggende keuze. Al jaren voeren wij succesvol de Waxoyl verzegelingsproducten. Een kwalitatief goede lijn producten voor de bescherming van de lak van de auto, waarmee zijn natuurlijke glans en waarde van het voertuig beter behouden blijft. “Door het aanbieden van de uitgebreide lijn Waxoyl producten, kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn en een completer assortiment aanbieden”, aldus Henri van Hout, directeur bij Elgersma.

Uitbreiding assortiment

Met de toevoeging van nieuwe producten bestaat het uitgebreide assortiment van Waxoyl producten inmiddels uit verzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud & reiniging,  anti-corrosie en interieurbescherming. Henri van Hout: “Door onze goede ervaringen met de producten van Waxoyl, zijn wij verheugd nu ook overige kwalitatieve producten van dit merk te leveren”. Producten die niet alleen worden gebruikt door automotive klanten, maar ook toegepast worden in andere branches”.

Klant worden?

Bent u nog geen klant bij Elgersma, maar wilt hebt u wel interesse in de producten van Waxoyl? Via onderstaand formulier kunt u klant worden of meer informatie aanvragen. Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.