Login e-shop

Geïsoleerd gereedschap

Geschikt gereedschap voor elektrische auto's

''Verkoop EV-voertuigen bijna verdubbeld''
Gedurende het eerste halfjaar van 2020 zullen ongeveer 13.000 nieuwe EV-voertuigen worden geregistreerd en voor de tweede helft van het jaar is de verwachting nog hoger. Met oog op de bijtelling die vanaf volgend jaar verhoogt wordt van 8% naar 12% en de overheidsondersteuning voor particulieren, zullen naar verwachting nog zo'n 24.000 EV's verkocht worden.
Bron: prognoses van AUMACON

Door de komst en de groei van het aantal elektrische voertuigen wordt geïsoleerd gereedschap steeds belangrijker. Het gereedschap zorgt er namelijk voor dat werken aan dergelijke voertuigen een stuk veiliger wordt. Elgersma heeft een speciaal assortiment aan geïsoleerd gereedschap samengesteld, zodat uw werkplaats te allen tijde compleet is. Het aanbod op onze E-shop varieerd van complete gereedschapssets en -kisten tot aan losse tools. Zorg voor de veiligheid van u en uw personeel door direct een kijkje te nemen op onze E-shop! De producten zijn te vinden onder de categorie ''Gereedschap & equipment'' > ''Geïsoleerd gereedschap''.

Een kleine greep uit ons assortiment:


Wist u dat? Geïsoleerd gereedschap maakt onder andere onderdeel uit van ons allesomvattende concept WE-POWER. Dit concept ondersteunt dealers en importeurs bij alle benodigde aanpassingen in hun bedrijfsvoering rondom het veilig werken aan hybride en zero-emission auto's. Elgersma ondersteunt middels analyses én een compleet assortiment aan producten voor het veilig werken aan hybride en zero-emission voertuigen. Via bovenstaande afbeeldingen komt u meer te weten over het concept WE-POWER en wat wij voor u kunnen betekenen. Het volledige assortiment geïsoleerd gereedschap is te vinden op onze E-shop.

Bekijk het volledige aanbod is onze E-shop.


Nog geen account? Vraag dan vandaag nog een account aan!