Login e-shop

Hoe vergroot je de Aftersales omzet bij de verkoop van bedrijfswagens?

Een bedrijfswagen is uitermate geschikt om extra aftersales producten bij te verkopen. Denkt u bijvoorbeeld aan wandbekleding, opbergsystemen en imperialen. In de praktijk is het voor een verkoper echter lastig om de juiste producten aan de klant aan te bieden, mede doordat er meerdere bronnen voor productinformatie zijn.

Met ELSA bieden wij de verkopers de mogelijkheid om via uw eigen branded online portal gemakkelijk de juiste producten te selecteren. Aan de hand van een uitgebreide filterfunctie wordt snel het geschikte artikel getoond. Dit bespreekt u samen met de klant en verwerkt deze vervolgens gemakkelijk in een offerte.

Dit scheelt tijd en het geeft u de mogelijkheid om beter additionele producten te verkopen. De offerte kunt u direct uitprinten en meegeven aan de klant. Is de klant tevreden over het aangeboden artikel, dan kunt u het met 1 druk op de knop bestellen.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.