Login e-shop

Dé ultieme wasstraat beleving

Wasstraat producten waarmee u verzekerd bent van het hoogst haalbare resultaat in uw wasstraat. Royal Care van Cartec kenmerkt zich door een krachtige reiniging, extreem goede droogresultaten, een ongekend diepe glans en lange bescherming. De lijn is milieuvriendelijk, hoog geconcentreerd en heeft een aangename geur.

De productlijn bestaat uit talloze producten die zijn onderverdeeld in aparte categorieën, te weten: voorreiniging, shampoo, conservering en drogen. Bijna alle producten zijn te bestellen in diverse hoeveelheden, veelal van 10 tot 1000 liter.

1. Voorreiniging

 

Royal Wheel

Royal Wheel is een krachtige, zuurvrije velgenreiniger. Royal Wheel verwijdert snel en effectief aanslag, zoals zwarte remstof en verkeersvuil van verontreinigde velgen. Hierdoor kan het gebruik van een zure reiniger in de wasstraat worden vermeden. Royal Wheel schuimt goed en is de meest ideale reiniger voor de velgen.

Royal Forte

Royal Forte is een krachtige alkalische voorreiniger. Royal Forte verwijdert moeiteloos verontreiniging zoals vet, hardnekkig verkeersvuil en insecten. Het product heeft een snelle inweektijd en een hoog vuil oplossend vermogen. Daarnaast zorgt Royal Forte voor een goed schuimbeeld tijdens de voorwas.

Royal Insect

Royal Insect is een krachtige alkalische voorreiniger. Royal Insect verwijdert net als Royal Forte hardnekkig verkeersvuil, maar is effectiever in het verwijderen van insecten door de speciale samenstelling. Insecten worden zeer snel losgeweekt en zijn gemakkelijk te verwijderen. De aangename geur maakt dit product zeer prettig om mee te werken.

Royal Traffic

Royal Traffi c is een krachtige en economische voorreiniger en uitstekend geschikt voor het verwijderen van met name verkeersvuil tijdens de voorwas. Royal Traffic heeft een snelle inweektijd en geeft een goed schuimbeeld.

2. Shampoo

Royal Foam

Royal Foam is een krachtig schuimende shampoo. De snelle inweektijd en het vuiloplossend vermogen zorgen voor een effectieve reiniging van de auto. Royal Foam kan zowel in de DHZ wasbox als in de wasstraat worden ingezet.

Royal Foam +

Royal Foam + is een sterk schuimende en hoog geconcentreerde shampoo. Zowel in de autowasinstallatie als in de DHZ wasbox geeft de Royal Foam + een vol en romig schuimbeeld. Door het stabiele schuim gecombineerd met een intense geur, wordt het wassen van auto’s een beleving. Royal Foam + is ook geschikt voor de lavaboog. De snelle inweektijd en het vuiloplossend vermogen zorgen voor een zeer goede reiniging.

Royal Clean

Royal Clean is een geconcentreerde, laagschuimende borstelshampoo. Het product heeft een zure pH-waarde en reinigt uitstekend. Royal Clean helpt de borstels schoon te houden en minimaliseert slijtage van de borstels doordat het een beschermingslaagje tussen de borstels en de carrosserie vormt.

Royal Clean +

Royal Clean + is een geconcentreerde, reinigende borstelshampoo voor gebruik in de wasstraat. Royal Clean + bevat bevorderende polymeren wat resulteert in meer glans, een snellere breking van de waterfi lm en een droger eindresultaat. Daarnaast smeert Royal Clean + de borstels om krasvorming tegen te gaan. Royal Clean + is laagschuimend en heeft een licht zure pH.

3. Conservering

Royal Guard

Royal Guard is een hoog schuimende waxpolish welke zorgt voor een diepe glans, bescherming en aangename geur. Het wordt aangebracht op de auto met behulp van de masserende werking van de wasborstels. Het product heeft extreem sterke polymeer verbindingen met krasvullende eigenschappen. Dit resulteert in een verhoogde glans en verbetert het droogproces.

Royal Shield

Royal Shield is een hoogwaardige wax welke een ongekende glans en bescherming creëert. Royal Shield is speciaal ontwikkeld als vloeibare topwax in de wasstraat. Het product bevat extreem sterke polymeer verbindingen met krasvullende eigenschappen welke een laag opbouwen na iedere wasbeurt. Royal Shield maakt het verschil door de zichtbaar hogere glans en de voelbare waxlaag op de auto.

Royal Protect

Royal Protect is een zeer effectief glans- en beschermingsmiddel. In zowel autowasinstallaties als in DHZ wasboxen laat het, bij gebruik na het wassen met Royal Foam en Royal Clean, een extreem goede beschermlaag achter op de auto. Royal Protect geeft een zichtbaar diepere glans aan de lak. Het versterkt bovendien het droogeffect van Royal Shine en Royal Dry.

4. Drogen

Royal Shine

Royal Shine is een zeer effectief glans- en droogmiddel. In zowel autowasinstallaties als in DHZ wasboxen geeft het, bij gebruik na het wassen met Royal Foam en Royal Clean, een zeer snelle openbreking van de waterfilm. Dit zorgt voor een optimaal droogresultaat van de auto. Royal Shine laat bovendien een diepe glans achter en minimaliseert vlekvorming op de lak.

Royal Dry

Royal Dry is een snelle waterfi lm breker voor gebruik aan het eind van de wascyclus. Het is een zeer effectieve droger welke de auto tevens een hoge glans geeft. Het product is inzetbaar bij hard, zacht en osmose water. Royal Dry is ook uitstekend te gebruiken in wasboxen.

Bent u geïnteresseerd?

Bekijk het volledige aanbod is onze E-shop.


Nog geen account? Vraag dan vandaag nog een account aan!